Om nettsiden
I forbindelse med faget Eksperter i Team ved NTNU våren 2004, har en gruppe på 5 studenter valgt å lage en nettside med tittel "Oppdrag Mars". Bakgrunnen for dette er temaet til landsbyen: Vitenskap og teknologi ?? Kun for de innvidde?, med undertittel Hvordan vil du formidle ?din? vitenskap/teknologi?
Da vi skulle velge prosjektoppgave i januar 2004 var roverne på Mars en veldig aktuell sak i nyhetsbildet, og det var generelt stor interesse for hendelsen. Innad i gruppen var det også stor interesse for det som skjedde på Mars, og etter å ha vurdert aktuelle projektoppgaver så landet vi på oppgaven "Oppdrag Mars". Arbeidstittelen var i startfasen av prosjektet "Mission to Mars", men ble etterhvert endret til "Oppdrag Mars".
Studentgruppen
Studentgruppen som har laget nettsiden består av:

Hege SandeAnsvar for temaet "Info om Mars" og "Oppdrag"
Karina Standahl OlsenAnsvar for temaet "Liv på Mars"
Kay Are UlvestadAnsvar for temaet "Interaktivitet"
Martin Winther LehnAnsvar for temaet "Ferden til Mars
Morten SandbergAnsvar for å lage nettsida
Eksterne bidrag
Vegard Engstrøm, daglig leder i firmaet Simplicatus AS, syntes denne prosjektoppgaven var meget interessant og har vært en viktig bidragsyter fra startfasen. Vi har fått lov til å ha nettsidene våre på Simplicatus sin webserver, og firmaet har vært hjelpsom med kjøp av domenenavn og tilrettelegging på webserveren.

Ellers har Heidi Karin Undal vært en viktig bidragsyter med utforming av design, layout og grafikk til nettsiden. Heidi studerer grafisk design ved MI (Merkantilt Institutt) i Stavanger, og vi kom i kontakt med henne i forbindelse med et studentprosjekt for Simplicatus vinteren 2004. Uten bidraget til Heidi ville kvaliteten på nettsida sannsynligvis ikke vært så bra som nå! Hun har også en egen hjemmeside, og den kan dere besøk ved å klikke her.